Изпълнителен директор на основния спонсор на сините гостува в студио “Дерби.

...
Изпълнителен директор на основния спонсор на сините гостува в студио “Дерби.
Коментари Харесай

Бос на Левски с голямо предупреждение към клуба

Изпълнителен шеф на главния спонсор на " сините " гостува в студио “Дерби ”. И предизвести за заплаха пред клуба.

Лъчезар Петров изясни, че Левски въпреки всичко е застрашен от това да не получи лиценз.

“Дойдохме на пазарен принцип. Никой не ни изпрати и ни сподели “идете, помагайте на Левски ”. Видяхме в това партньорство да сме взаимно потребни ", стартира Петров.

" Когато стартираха последните диалози с господин Сираков под каква форма клубът ще си партнира с нас, тогава се обединихме, че на Левски му е нужен освен финансов, само че и потенциал от специалисти. Ние, дружно с управлението на Левски в лицето на Наско Сираков и Иво Ивков, дефинираме мениджърския състав. "

" Има ли риск от неполучаване на лиценз? Иска ми се да кажа, че няма никакви учредения, само че поради насъбраните отговорности такава възможност постоянно има. Но дръзвам да настоявам, че дейната работа на управлението по всяко едно направление, всяко едно обвързване, рискът от неполучаването на лиценз го има, само че е дребен. "

" От друга страна не желая да прозвучи и политически, да се извинявам какво заварихме и в каква обстановка дойдохме, само че то е реалност. Дали ще го кажа или не, отговорностите са там, те са направени. Важното е интензивно да работим финансовата обстановка да се усъвършенства и да се работи интензивно за погасяване и обслужване на към този момент насъбраните отговорности. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР